Top 10 elværktøjsmærker i verden 2020

Hvilket mærke er det bedste elværktøj?Følgende er en liste over de bedste elværktøjsmærker rangeret efter en kombination af omsætning og mærkeværdi.

Rang Mærke elværktøj Omsætning (milliarder USD) Hovedkvarter
1 Bosch 91,66 Gerlingen, Tyskland
2 DeWalt 5,37 Towson, Maryland, USA
3 Makita 2.19 Anjo, Aichi, Japan
4 Milwaukee 3.7 Brookfield, Wisconsin, USA
5 Black & Decker 11.41 Towson, Maryland, USA
6 Hitachi 90,6 Tokyo, Japan
7 Håndværker 0,2 Chicago, Illinois, USA
8 Ryobi 2,43 Hiroshima, Japan
9 Stihl 4,41 Waiblingen, Tyskland
10 Techtronic Industries 7.7 Hong Kong

1. Bosch

p1

Hvilket mærke er det bedste elværktøj?Placering nummer 1 på vores liste over de bedste elværktøjsmærker i verden i 2020 er Bosch.Bosch er en tysk multinational ingeniør- og teknologivirksomhed med hovedkontor i Gerlingen, nær Stuttgart, Tyskland.Bortset fra elværktøj er Boschs kernedriftsområder spredt på fire forretningssektorer: mobilitet (hardware og software), forbrugsgoder (herunder husholdningsapparater og elværktøj), industriel teknologi (herunder drev og styring) og energi- og bygningsteknologi.Boschs elværktøjsafdeling er leverandør af elværktøj, tilbehør til elværktøj og måleteknologi.Ud over elværktøj såsom hammerbor, akku skruetrækkere og stiksave omfatter dens omfattende produktportefølje også haveudstyr såsom plæneklippere, hækkeklippere og højtryksrensere.Sidste år genererede Bosch 91,66 milliarder USD i omsætning – hvilket gør Bosch til et af de bedste elværktøjsmærker i verden i 2020.

2. DeWalt

s2

Placering nummer 2 på BizVibes liste over de 10 bedste værktøjsmærker i verden er DeWalt.DeWalt er en amerikansk verdensomspændende producent af elværktøj og håndværktøj til bygge-, fremstillings- og træbearbejdningsindustrien.DeWalt har i øjeblikket hovedkvarter i Towson, Maryland, og har over 13.000 ansatte med Stanley Black & Decker som moderselskab.Populære DeWalt-produkter omfatter en DeWalt-skruepistol, der bruges til forsænkning af gipsskruer;en DeWalt rundsav;og mange flere.Sidste år genererede DeWalt 5,37 milliarder USD - hvilket gør det til et af de bedste elværktøjsmærker i verden i 2020 målt efter omsætning.

3. Makita

s3

Placering 3. på denne liste over de 10 bedste elværktøjsmærker i verden er Makita.Makita er en japansk producent af elværktøj, grundlagt i 1915. Makita opererer i Brasilien, Kina, Japan, Mexico, Rumænien, Storbritannien, Tyskland, Dubai, Thailand og USA.Makita genererede 2,9 milliarder USD i omsætning sidste år - hvilket gør det til en af ​​de største elværktøjsvirksomheder i verden i 2020. Makita er specialiseret i akku-værktøj som akku-skruetrækkere, akku-slagnøgler, akku-borehammere og akku-stiksave.Samt at tilbyde forskellige andre værktøjer såsom batterisave, akku vinkelslibere, akku høvle, akku metalsakse, batteridrevne skruetrækkere og akku slidsfræsere.Makita elværktøj omfatter klassiske værktøjer såsom bore- og stanghamre, boremaskiner, høvle, save og skære- og vinkelslibere, haveudstyr (elektriske plæneklippere, højtryksrensere, blæsere) og måleværktøj (afstandsmålere, roterende lasere).

● Grundlagt: 1915
● Makitas hovedkvarter: Anjo, Aichi, Japan
● Makita Omsætning: USD 2,19 mia
● Makita Antal ansatte: 13.845

4. Milwaukee

s4

Placering 4 på denne liste over de 10 bedste elværktøjsmærker i verden i 2020 i Milwaukee.Milwaukee Electric Tool Corporation er en amerikansk virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører elværktøj.Milwaukee er et mærke og datterselskab af Techtronic Industries, et kinesisk firma, sammen med AEG, Ryobi, Hoover, Dirt Devil og Vax.Den producerer med ledning og ledningsfri elværktøj, håndværktøj, tænger, håndsave, fræsere, skruetrækkere, trimme, knive og værktøjskombisæt.Sidste år genererede Milwaukee 3,7 milliarder USD - hvilket gør det til et af de bedste elværktøjsmærker målt i omsætning i verden.

● Grundlagt: 1924
● Milwaukee hovedkvarter: Brookfield, Wisconsin, USA
● Milwaukee Omsætning: USD 3,7 mia
● Milwaukee Antal ansatte: 1,45

5. Black & Decker

p5

Black &Decker rangerer 5. på denne liste over de bedste elværktøjsmærker i verden i 2020. Black & Decker er en amerikansk producent af elværktøj, tilbehør, hardware, hjemmeforbedringsprodukter og fastgørelsessystemer med hovedkvarter i Towson, Maryland, nord for Baltimore , hvor virksomheden oprindeligt blev etableret i 1910. Sidste år genererede Black & Decker 11,41 milliarder USD - hvilket gør det til et af de 10 bedste værktøjsmærker i verden efter omsætning.
 
● Grundlagt: 1910
● Black & Deckers hovedkvarter: Towson, Maryland, USA
● Black & Decker Omsætning: USD 11,41 mia
● Black & Decker Antal ansatte: 27.000


Indlægstid: Jan-06-2023